O dtrenutka kada Vas teret preuzmemo pa do isporuke jamcimo da ce teret biti pravilno osiguran,transportiran i maksimalno zasticen od mogucih ostecenja.
Za sva nasa vozila kao i za teret koji preuzmemo pojedinacno po vozilu i teretu posjedujemo odgovarajuce CMR osiguranje od prijevoznicke odgovornosti u domacem i medjunarodnom prijevozu i to do cca 270 000 E. kod CROATIA osiguranja. Isto smo vam spremni dostaviti na uvid.
Domaci i medjunarodni prijevozi suvremenim poluprikolicama europskih standarda i dimenzija koje ce uz vozno osoblje pridonijeti da vasa roba dospije do odredista brzo i sigurno.

Takodjer vrsimo prijevoze otkrivenim (bez cerade) poluprikolicama koje su pogodne za prijevoz raznih metalnih ili betonskih konstrukcija koje se tovare uz pomoc dizalica i kranova.Vozila toga tipa pogodna su za prijevoz gradjevinskog materijala direktno na gradiliste

Prijevoz svih vrsta kontejnera na svim relacijama u zemlji i inozemstvu, kao i prijevoz vangabaritnih kontejnera ( stambeni kontejneri za gradilista i sl.) i za take vrste prijevoza pribavljamo potrebne dozvole.
Hitne prijevoze i prijevoze u zadnji trenutak na svim relacijama i u svim vremenskim prilikama ili neprilikama,uz svesrdnu pomoc nasih partnera.

Transport-Zadar.com © 2004 •Prijevoznicki obrt Filip Grubisic• 23000 Zadar