Prijevoznicki obrt Filip Grubisic postoji vec punih dvadeset godina i nadamo se da smo kroz svo to vrijeme pokazali da smo jedna mala , ali solidna tvrtka koja zna i umije raditi ovaj posao i kojoj je cestovni transport jedina i osnovna djelatnost.
Nadamo se da ste kroz sve ovo vrijeme,ako ste bili korisnici nasih usluga,u potpunosti zadovoljni nasim radom. Zauzvrat smo kroz suradnju dobili puno pouzdanih i sigurnih partnera sirom nase drzave i drzava u vrsimo prijevoze, poglavito Madjarske u kojoj smo prisutni svakodnevno.

Unutar nase tvrtke maksimalno smo oslonjeni na vlastite snage , te smo kao takvi u mogucnosti samostalno odrzavati vlastiti vozni park te samim tim biti i brzi i konkurentniji na, danas, zasicenom i uzburkanom prijevoznickom trzistu.
Nadamo se da ce buducnost donijeti puno povoljnije uvjete za rad svim tvrtkama koje rade i trude se odrzati na trzistu, te da ce se krug nasih poslovnih partnerai jos vise prosiriti,a da ce nasi prijatelji koji se bave transportom kao i mi, zajedno sa nama dozivjeti jos mnogo ,mnogo prevezenih kilometara,koji nas sve skupa trebaju voditi u bolje vrijeme,kada za nas vise nece glavni problem biti kako naplatiti mukotrpno odradjeni posao
Za nas koji smo u transportu vec dugi niz godina,mislim da je on nacin zivota, a ne samo posao.
Transport-Zadar.com © 2004 •Prijevoznicki obrt Filip Grubisic• 23000 Zadar